BANNER22-1(1)
BANNER3
banner111
49fe65cf

Babagan perusahaan kita

Apa sing kita lakoni?

Madeg ing Jan.29, 2003, Dumunung ing wilayah industri, kita pakar ing Manufaktur asam amino lan turunan.Ing 2011, project transformasi technical phase AA iki digawa metu, karo loro jalur produksi asam amino anyar lan siji baris produksi penengah pharmaceutical, lan luwih saka 5000 meter persegi workshop produksi dibangun miturut standar GMP nasional.

ndeleng liyane

Produk panas

produk kita

Hubungi kita kanggo album sampel liyane

Ngudi kualitas unggul

INQUIRY SAIKI
  • Production Capacity

    Kapasitas Produksi

    Chengdu Baishixing nawakake pabrik produksi asam Amino gram kanggo kelas kilogram ing China.

  • OUR SERVICES

    LAYANAN KAMI

    Sampel
    Lembar Data Aman Bahan
    Sertifikat Analisis

  • OUR MISSION

    MISI KAMI

    Chengdu Baishixing nemtokaken kanggo nggawe kontribusi tartamtu kanggo pangembangan medicine manungsa lan industri pangan.

Informasi paling anyar

kabar

Yen kita ora sengaja bocor alanyl-l-tirosin nalika nggunakake, kepiye cara ngatasi kanthi bener?Chengdu Baishixing ngandhani sampeyan langkah-langkah: 1. Yen dihirup Yen dihirup, pindhah wong menyang hawa seger.Yen ora ambegan, menehi ambegan buatan.

Ilmuwan biomedis kudu nindakake luwih akeh kanggo ningkatake relevansi lan reproduksibilitas riset kultur sel

Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman.Kanthi nelusuri situs web iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie.informasi liyane.Ana kabutuhan penting kanggo laporan riset biomedis sel mamalia supaya luwih standar lan rinci, lan ngontrol lan ngukur lingkungan sing luwih apik ...

Ngurangi risiko kultur sel: Dadi pinter babagan polusi

Nalika kultur sel in vitro, ora ana sistem kekebalan lokal utawa sistemik sing tepat kanggo nglindhungi kultur loro lan telung dimensi saka patogen oportunistik, yaiku bakteri, jamur, utawa virus.Saka macem-macem sumber potensial, dheweke bisa kanthi cepet njupuk budaya, mengaruhi dinamika ...