Dadi Tim kita - Chengdu Baishixing Science And Technology Industry Co., Ltd.
page_banner

Tim kita

Dr. Shi

Dr. Shi

Year2015, Dr. Shi Changqing gabung karo perusahaan, ngadegake studio inovasi, mimpin tim R & D perusahaan, ngembangake akeh proyek kunci lan nglamar akeh paten, sing nggawa kesempatan anyar kanggo pangembangan perusahaan.

Dr. Shi

Mo Fan

Melu ing R & D industri kimia kanggo 13 taun, apik ing pembangunan technical intermediet API lan produk heterosiklik.t.

Dr. Shi

Zhu Qiang

Sawise lulus saka Universitas, dheweke wis melu riset lan pangembangan produk asam amino ing perusahaan kita, kanthi luwih saka 10 produk anyar sing dikembangake saben taun.

Dr. Shi

Wang Gang

Melu ing riset lan pangembangan produk seri asam amino kanggo luwih saka 20 taun, menowo karo sifat, karakteristik lan rega pasar kabeh produk asam amino, lan nomer cadangan proyèk anyar tekan Welasan.

Dr. Shi

Tang Fengqiong

Melu ing karya testing luwih saka 35 taun, akumulasi pengalaman testing sugih.Lan nduweni kemampuan kanggo ngembangake lan verifikasi cara deteksi asam amino, tanggung jawab kanggo manajemen kualitas perusahaan.

Dr. Shi

Yang Chengchuan

Wakil manager departemen pengawasan kualitas, luwih saka 5 taun testing karya ing perusahaan.

Dr. Shi

Zhang Cong

Peninjau kabeh laporan ing departemen inspeksi kualitas duwe semangat kerja sing ati-ati lan riset khusus.

Dr. Shi

Jiang Xuyin

Tanggung jawab kanggo ngajokake lan ngurutake kabeh dokumen departemen inspeksi kualitas.

Dr. Shi

Wu Yuxiang

Dheweke minangka obyek latihan utama saka personel tes generasi anyar.