page_banner

Babagan Kita

about us

Chengdu Baishixing diadegaké ing taun 2003 lan ahli ngembangake, ngedol, nggawe asam D-amino, asam amino sing dilindhungi, turunan asam amino, peptida, senyawa heterosiklik, vitamin, perantara sing digawe khusus lan farmasi.
Perusahaan kita entuk ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, ISO22000: 2005, OHSAS 18001: 2007, KOSHER, sing kadhaptar minangka perusahaan pertumbuhan ilmu pengetahuan lan teknologi ing Chengdu ing 2012. Kita duwe 6 paten model sarana, 1 paten PCT penemuan paten internasional.
Perusahaan kita kerja sama karo Universitas Wuhan kanggo ngembangake produk seri asam amino.Saiki postdoctor lulusan Swiss mimpin tim R&D, kanthi bantuan profesor saka Universitas Wuhan, kanggo riset lan ngembangake produk anyar lan nambah proses produksi saiki.
Produk kita memenuhi standar Amerika Serikat Pharmacopoeia (USP), European Pharmacopoeia(EP), lan Ajinomoto (AJI) standar;digunakake ing industri panganan, obat-obatan, lan kosmetik & budaya sel.Sawise pirang-pirang taun kerja khusus, kita wis nggawe hubungan bisnis karo luwih saka 20 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

m2+
Area Pabrik
+
Buruh Pabrik
+
Pengalaman Industri

USP /EP/AJI
Sertifikasi

Lini Produksi
Millon
Turnover taunan
+
Negara ing saindenging jagad

ISO9001:2015/ISO14001:2015
Sistem Manajemen Mutu

about us (5)

about us (5)

about us (5)

about us (5)

Perusahaan kita entuk ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, ISO22000: 2005, OHSAS 18001: 2007, KOSHER, sing kadhaptar minangka perusahaan pertumbuhan ilmu pengetahuan lan teknologi ing Chengdu ing 2012. Kita duwe 6 paten model sarana, 1 paten PCT penemuan paten internasional.
Perusahaan kita kerja sama karo Universitas Wuhan kanggo ngembangake produk seri asam amino.Saiki postdoctor lulusan Swiss mimpin tim R&D, kanthi bantuan profesor saka Universitas Wuhan, kanggo riset lan ngembangake produk anyar lan nambah proses produksi saiki.

about us (5)

about us (5)

about us (5)

about us (5)

Saka 2010 nganti saiki, kita duwe testing anyar kaya minangka: HPLC, GC, spektrofotometer UV, imbangan analisis elektronik, titik leleh meter, Kelembapan meter, potentiometer, open, etc;peralatan R&D anyar kaya: 2-50L Rotary Evaporator, 50L kaca reaksi ketel, 2-10L dhuwur meksa reaksi ketel, mesin pembeku, sistem pump vakum, etc, kang meh cukup kanggo testing kualitas lan produk anyar ngembangaken.

Kebijakan Mutu

Implementasi manajemen proses

Ngudi kualitas unggul

Peningkatan terus-terusan

Nyedhiyakake asil sing marem kanggo pelanggan

about us (5)