page_banner

Kabar

  • Ilmuwan biomedis kudu nindakake luwih akeh kanggo nambah relevansi lan reproduksibilitas riset kultur sel

    Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman.Kanthi nelusuri situs web iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie.informasi liyane.Ana kabutuhan penting kanggo laporan riset biomedis sel mamalia supaya luwih standar lan rinci, lan kanggo ngontrol lan ngukur lingkungan sing luwih apik ...
    Waca liyane
  • Ngurangi risiko kultur sel: Dadi pinter babagan polusi

    Nalika kultur sel in vitro, ora ana sistem kekebalan lokal utawa sistemik sing tepat kanggo nglindhungi kultur loro lan telung dimensi saka patogen oportunistik, yaiku bakteri, jamur, utawa virus.Saka macem-macem sumber potensial, dheweke bisa kanthi cepet njupuk budaya, mengaruhi dinamika ...
    Waca liyane
  • Karakteristik mekanisme penyerapan nutrisi saka peptida molekul cilik

    Apa karakteristik mekanisme panyerepan peptida molekul cilik?Sampeyan ngerti, ayo padha ndeleng.1. Peptida molekul cilik bisa langsung diserap tanpa pencernaan Teori nutrisi tradisional nyatakake yen protein bisa diserap lan dimanfaatake dening kewan mung sawise ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane kita Baishixing mengeti ulang tahun Partai Komunis China sing kaping 100

    Iki minangka ulang taun kaping 100 Partai Komunis China, kabeh wong Tionghoa ngrayakake festival gedhe iki.Saka alun-alun Tian'anmen nganti kabeh wilayah ing China, Rakyat utamane anggota komunis ngrayakake kanthi cara dhewe.Partai Komunis Baishixing mengeti 100 taun ...
    Waca liyane
  • N-Acetyl-Thiazolidine-4-Carboxylic Acid (CAS: 5025-82-1) Pengenalan properti dening Chengdu baishixing

    Jeneng Produk: Acetyl-Thiazolidine-4-Carboxylic Acid CAS: 5025-82-1 Jeneng Inggris Liyane: Folcisteine, NATCA;aatca;FOLCISTEINE;aatcaFolcisteine;Folcisteine5025-82-1;2-hydroperoxy-1,4-dioxane;N Acetyl-thiazolidine-4-carChemicalbookboxyli;N-Asetil-thiazolidine-4-carboxylic;Asetil-Thiazolidine-4-Carbox...
    Waca liyane
  • Pengumuman babagan kalebu 18 zat ing "Katalog Tambahan Varietas Kontrol Narkotika Non-Obat lan Obat Psikotropika"

    Sesuai karo pranata sing relevan saka "Peraturan Administrasi Narkotika lan Narkoba Psikotropika" lan "Langkah-langkah kanggo Daftar Obat Narkotika Non-Obat lan Obat Psikotropika", Kementerian Keamanan Umum, Komisi Kesehatan Nasional ...
    Waca liyane
  • Carane Asam Amino Ditemokake

    Asam amino minangka unit protein sing penting, nanging dhasar, lan ngemot gugus amino lan gugus karboksilat.Dheweke duwe peran ekstensif ing proses ekspresi gen, sing kalebu penyesuaian fungsi protein sing nggampangake terjemahan RNA utusan (mRNA) (Scot et al., 2006).Ana o...
    Waca liyane
  • Sifat Asam Amino

    Sifat asam α-amino kompleks, nanging prasaja amarga saben molekul asam amino nduweni rong gugus fungsi: karboksil (-COOH) lan amino (-NH2).Saben molekul bisa ngemot rantai samping utawa gugus R, contone Alanine minangka conto asam amino standar sing ngemot rantai samping metil...
    Waca liyane
  • Keuntungan saka L-Cysteine

    Cysteine ​​​​dikenal minangka asam amino non-esensial sing ngemot sulfur.Dadi konstituen utama glutathione, asam amino iki ndhukung akeh fungsi fisiologis sing penting.Contone, glutathione, digawe saka Cysteine, asam glutamat, lan Glycine, bisa ditemokake ing kabeh jaringan awak manungsa.Ing ...
    Waca liyane
  • Dipeptida

    L-α-dipeptida (dipeptida) durung diteliti meh padha karo protein lan asam amino.Riset utami wis ditindakake ing L-aspartyl-L-phenylalanine methylester (aspartam) lan Ala-Gln (Lalanyl-L-glutamin) amarga digunakake ing produk komersial populer.Saliyane iki ...
    Waca liyane
  • First aid measures for the Handling of L-ALANYL-L-TYROSIN

    Langkah-langkah pertolongan pertama kanggo Penanganan L-ALANYL-L-TYROSIN

    Yen kita ora sengaja bocor alanyl-l-tirosin nalika nggunakake, kepiye cara ngatasi kanthi bener?Chengdu Baishixing ngandhani sampeyan langkah-langkah: 1. Yen dihirup Yen dihirup, pindhah wong menyang hawa seger.Yen ora ambegan, menehi ambegan buatan.2. Yen kena kulit Cuci nganggo sabun lan akeh wa...
    Waca liyane
  • Temokake kita ing Shanghai CPHI (16-18 Desember 2020)-W7B13

    Chengdu baishixing Science and Technology Industry Co., Ltd rawuh ing Shanghai CPHI saben taun, patemon adhep-adhepan minangka cara sing luwih apik kanggo ningkatake kerjasama bebarengan, lan nggawe pelanggan ngerti luwih akeh babagan kita!Susunan pameran ing 2021 Jepang CPHI —-Maret—No. Booth : 1D53 Amerika C...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2