page_banner

Apa Pilih Kita

1. Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake tingkat pass ex-pabrik nganti 100%

2.Rega sade pabrik langsung saka gram nganti kg nganti metrik ton, kanthi sistem pangiriman cepet.

3. Kanthi pengalaman luwih saka 18 taun ing ngembangake, nggawe & adol asam amino, dadi luwih saka 25 pelanggan kabupaten ing saindenging jagad.

4. Tingkat pass inspeksi bahan mentah sing mlebu nganti 100%, kanggo njamin produk sampeyan digawe saka sumber sing apik.

5. Free sampel ing jumlah tartamtu sawise rembugan karo kita, malah free sampel kanggo tangan.

6. Ora ana MOQ kanggo umume produk, pangiriman cepet kanggo sing disesuaikan.

Pameran ing saindenging jagad

2015 CPHI Spanish

2015 CPHI Spanyol

2015 CPHI Spanish

2018 CPHI Philadelphia

2015 CPHI Spanish

2019 CPHI Tokyo

2015 CPHI Spanish

2020 CPHI Shanghai

2015 CPHI Spanish

2016 CPHI Turkey

2015 CPHI Spanish

2019 CPHI Chicago

2015 CPHI Spanish

CPHI Tokyo 2019 ing booth kita

2015 CPHI Spanish

Audit pabrik pelanggan India

2015 CPHI Spanish

2016 CPHI Turkey

2015 CPHI Spanish

2019 CPHI Eropa

2015 CPHI Spanish

2019 CPHI Tokyo

2015 CPHI Spanish

Kegiatan Budaya Perusahaan

2015 CPHI Spanish

CPHI Philadelphia 2018 (2)

2015 CPHI Spanish

2019 CPHI India

2015 CPHI Spanish

2019CPHI Frankfurt

2015 CPHI Spanish

Sumbangan disinfektan