page_banner

Tanggung Jawab Sosial

Chengdu Baishixing Science and Technology Industry Co., Ltd.

Kontrol Lingkungan

Pengolahan banyu sampah: kita duwe sistem perawatan banyu sampah lan banyu limbah memenuhi standar pembuangan nasional.

Pelanggan pisanan

We nanggapi cepet kanggo kabutuhan customer.Dianyari terus-terusan miturut syarat pelanggan. Supaya bisa nggawe aliansi strategis ing pasar, menyang pasar anyar.

Ngudi Kualitas Unggulan

We darmabakti kanggo ngleksanakake manajemen proses, dandan terus-terusan, Nyedhiyani asil marem kanggo pelanggan.

Misi Industri

Fokus ing pangembangan lan produksi bahan mentah anyar, nyepetake industri panganan farmasi lan standar dhuwur.