Dadi Produsen lan Pabrik L-Cystine Dihydrochloride paling apik |Baishixing
page_banner

L-Cystine Dihydrochloride

L-Cystine Dihydrochloride

Katrangan singkat:

Jeneng produk: L-Cystine Dihydrochloride

Nomer CAS: 30925-07-6

Formula Molekul:C6H14Cl2N2O4S2

Bobot Molekul:313.22

 


Detail Produk

Inspeksi kualitas

Tag produk

Spesifikasi

Penampilan Kristal putih utawa bubuk kristal
Spektroskopi Infra Merah Selaras karo standar sing dikenal
Rotasi Spesifik [α] 20 / D -152°~-167°(C=2,1NHCL)
Ngirim tance ≥98,0%
sulfat(SO42-) ≤0,02%
Besi (Fe) ≤10ppm
Sisa ing ignition ≤0,10%
Logam berat (Pb) ≤10ppm
Assay 98,5%~101,0%
Mundhut ing pangatusan ≤1,0%

Penampilan: bubuk putih nganti putih
Assay: 98,5% ~ 101,0%
Orotasi spesifik: -152°~ -167°(C=2,1NHCL)
Kualitas produk cocog karo standar perusahaan
Status Simpenan: Biasane nyimpen 4000-5000KG ing saham.
Aplikasi: digunakake digunakake ing riset LAB, lan budaya sel.
Paket: 25kg / barel (kami nyedhiyakake sertifikat paket Berbahaya)

Sistem penomoran

Nomer CAS: 90350-38-2
Nomer MDL: mfcd00058083

Klasifikasi zat utawa campuran
Klasifikasi miturut Peraturan (EC) No 1272/2008
Korosi kulit (Sub-kategori 1B), H314
Kanggo teks lengkap saka Pernyataan-H sing kasebut ing Bagean iki, deleng Bagean 16.

Labeling miturut Peraturan (EC) No 1272/2008
Ikon
Tembung Sinyal Bebaya
Pernyataan bahaya
H314 Nimbulake kobong kulit lan karusakan mripat sing abot.
Precautionary statement(s)
P260 Aja ambegan bledug utawa kabut.
P280 Nganggo sarung tangan protèktif / sandhangan protèktif / protèktif mripat / pasuryan
pangayoman.
P301 + P330 + P331 Yen ditelan: Cuci cangkeme.Aja nyebabake muntah.
P303 + P361 + P353 YEN ING KULIT (utawa rambut): Copot langsung kabeh sing terkontaminasi
sandhangan.Bilas kulit nganggo banyu.
P304 + P340 + P310 Yen dihirup: Mbusak wong menyang hawa seger lan tetep nyaman
kanggo ambegan.Langsung hubungi PUSAT RACUN/dokter.
P305 + P351 + P338 Yen ing mripat: Cuci kanthi ati-ati nganggo banyu sajrone sawetara menit.
Copot lensa kontak, yen ana lan gampang ditindakake.Terusake
mbilas.
Bahaya Tambahan
Pratelan
ora ana


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Quality inspection ability

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita