Dadi Produsen lan Pabrik L-ALANYL-L-TYROSINE paling apik |Baishixing
page_banner

L-ALANYL-L-TYROSINE

L-ALANYL-L-TYROSINE

Katrangan singkat:

Jeneng produk: L-ALANYL-L-TYROSINE

Nomer CAS: 3061-88-9

Formula Molekul:C12H16N2O4

Bobot Molekul:252.27

Nomer MDL: mfcd00038164

EINECS No.: 221-305-7

PubChem: 24890736


Detail Produk

Inspeksi kualitas

Tag produk

Spesifikasi

Penampilan Wêdakakêna putih
Rotasi Spesifik [α] 20 / D +22,0°~+24,0°(C=2,5N HCL)
Sisa ing ignition ≤0,5%
Logam Berat (Pb) ≤10ppm
Arsenik ≤1 ppm
Isi banyu (dening KF) 5,5%~7,5%
Assay 97.0%~103,0%
Endotoksin ≤ 10Eu/g

Penampilan: bubuk putih nganti putih
Kemurnian: 99% min
Kualitas produk cocog: standar perusahaan kita.
Status Simpenan: Biasane nyimpen 2000-3000KG ing saham.
Aplikasi: iki digunakake digunakake ing aditif pangan, pharmaceutical penengah, kothak budaya sel.
Paket: 25kg / barel
Sifat fisikokimia

Sifat fisikokimia

Penampilan lan karakter: bubuk kristal putih
Kapadhetan: 1,315 g / cm3
Titik didih: 558 ° C ing 760 mmHg
Titik nyala: 291,2 ° C
Indeks bias: 22 ° (C = 2, 5mol / L HCl)
Kahanan panyimpenan: -20 ° C

Informasi keamanan
Kode Pabean: 29242999090
WGK Jerman: 3

Cara panyimpenan

Tansah wadhah sing disegel lan disimpen ing papan sing adhem lan garing, lan njamin ventilasi sing apik utawa piranti exhaust ing papan kerja.Sampeyan kudu disimpen kanthi kapisah saka oksidan, asam lan bahan kimia sing bisa ditonton, lan nyegah panyimpenan campuran.Area panyimpenan kudu dilengkapi peralatan perawatan darurat bocor lan bahan panyimpenan sing cocog.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Quality inspection ability

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita