page_banner

L-Alanyl-L-Cystine

L-Alanyl-L-Cystine

Katrangan singkat:

Jeneng produk: L-Alanyl-L-Cystine

Nomer CAS: 115888-13-6

Formula Molekul:C12H22N4O6S2

Bobot Molekul:382.46

 


Detail Produk

pengawasan kualitas

Tag produk

Spesifikasi

Penampilan Bubuk kristal putih utawa putih-putih
Spektrum IR Selaras karo standar sing dikenal
Assay(Titrasi, basis garing) ≥95,0%
Mundhut ing pangatusan ≤ 5,0%
Endotoksin ≤ 0,01Eu/ug
bioburden ≤10CFU/g

Penampilan: bubuk putih nganti putih
Kemurnian: 97% min
Kualitas produk cocog: standar perusahaan kita.
Status Simpenan: Biasane nyimpen 100-200KG ing saham.
Aplikasi: iki digunakake digunakake ing aditif pangan, pharmaceutical penengah.
Paket: 25kg / barel


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Quality inspection ability

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita