Dadi Produsen lan Pabrik Salt Phospho-L-Tyrosine Disodium Salt |Baishixing
page_banner

Phospho-L-Tyrosine Disodium Salt

Phospho-L-Tyrosine Disodium Salt

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Phospho-L-Tyrosine Disodium Salt

Nomer CAS: 1610350-91-8

Formula Hill: C9H10NN2O6P

Massa molar: 305,13 g / mol

Sinonim:

Phospho-Tyrosine, PTyr, Phospho-L-tirosin disodium garam, Phosphotyrosine


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Inspeksi kualitas

    Tag produk

    Properti

    kahanan panyimpenan: Simpen ing +2°C kanggo +8°C.

    sumber biologi: sintetik

    Wangun: bubuk utawa kristal

    Packaging:

    pkg 1 kg (drum PE, 2 lapisan PE batin)

    pkg 10 kg (ing drum PE, 2 lapisan PE batin)

    pH: 5,5-9,0 (10 g/L ing H2O)

    Kelarutan: 25 g/L

    ≤70 g/L (ing feed kompleks)

    Kesesuaian: cocok kanggo panggunaan manufaktur (kultur sel)

    Katrangan

    Katrangan umum

    Asam amino sing diowahi minangka turunan asam amino sing diprodhuksi ing omah kanthi sifat khusus sing ngidini intensifikasi proses kultur sel.

    Bebarengan karo produk pendamping uyah natrium Sulfo-Cysteine, uyah asam amino fosfo-Tyrosine disodium sing dimodifikasi anyar bisa digunakake minangka panggantos tirosin kanggo ngasilake feed pH netral sing konsentrasi banget.Loro-lorone asam amino sing diowahi ngilangi kebutuhan kanggo feed alkalin, sing biasane ditrapake kanggo njamin kelarutan lan stabilitas asam amino tirosin lan sistein sing ora dimodifikasi.

    Fitur lan Keuntungan

    Ngurangi kerumitan ing proses feed-batch

    Konsentrasi dhuwur saka tirosin sing diowahi ing feed utama ing pH netral

    Kelarutan sing ditingkatake nganti 70g / l ing feed kompleks

    Nyegah guncangan caustic ing bioreaktor amarga feed pH dhuwur

    Proses persiapan sing luwih trep kanthi risiko kontaminasi sing kurang

    Stabilitas feed sing luwih dhuwur ing suhu kamar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Quality inspection ability

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita