page_banner

L-Cysteine ​​​​S-Sulphate Na

L-Cysteine ​​​​S-Sulphate Na

Katrangan singkat:

Sinonim:

L-Cysteine ​​S-sulfat sodium salt sesquihydrate, SCys, Sulfo-Cysteine, S-Sulfocysteine

Nomer CAS: 150465-29-5

Formula Empiris : C3H6NNaO5S2 · 1.5H2O

Bobot molekul: 250,23


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    pengawasan kualitas

    Tag produk

    Properti

    kahanan panyimpenan: Simpen ing +15 ° C kanggo +25 ° C.

    sumber biologi: sintetik

    Wangun: bubuk utawa kristal

    Packaging:

    sak 1 kg

    sak 5 kg

    sak 10 kg

    Kelarutan: banyu: larut (nganti 1.3M (suhu kamar))

    Kesesuaian: cocok kanggo panggunaan manufaktur (media kultur sel)

    Suhu panyimpenan: suhu kamar

    Katrangan

    Katrangan umum

    Asam amino sing diowahi minangka turunan asam amino sing diprodhuksi ing omah kanthi sifat khusus sing ngidini intensifikasi proses kultur sel.

    Bebarengan karo produk pendamping Phospho-L-Tyrosine disodium Salt garam disodium, asam amino S-Sulfocysteine ​​​​sodium uyah sing dimodifikasi anyar bisa digunakake minangka panggantos kanggo sistein kanggo ngasilake feed pH netral sing konsentrasi banget.Loro-lorone asam amino sing diowahi ngilangi kebutuhan kanggo feed alkalin, sing biasane ditrapake kanggo njamin kelarutan lan stabilitas asam amino tirosin lan sistein sing ora dimodifikasi.

    Fitur lan Keuntungan

    Ngurangi kerumitan ing proses feed-batch

    Konsentrasi dhuwur saka sistein sing diowahi ing feed utama ing pH netral

    Nyegah guncangan caustic ing bioreaktor amarga feed pH dhuwur

    Proses persiapan sing luwih trep kanthi risiko kontaminasi sing kurang

    Ngurangi fragmentasi protein rekombinan lan nyuda isi ikatan trisulfida

    Stabilitas feed sing luwih dhuwur ing suhu kamar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Quality inspection ability

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita